Tuesday, June 4, 2013

wife, mum & a nurse

sangat kepenatan hari ini menjadi seorang isteri, ibu dan jururawat to my hubby and daughter. what a coincidence that they are unwell on the same day...haih...ayah nak bermanja, anak pun nak bermanja jugak...so mak dia nak manja dengan siapa? 

mode: kepenatan....tatkala hubby and anak tido, baru ada kesempatan nak update blog and BW. setiap saat sgt berharga.......XOXO

PENAT,BABY

8 comments:

  1. Tugas ibu & isteri kan?.. penat tapi berbaloi bila dpt menjaga org2 yg kita sayangi..:)

    ReplyDelete
  2. assalam,

    salam ukhuwah dari bunda...

    tugas seorang isteri, ibu dan nurse dalam masa yg sama...

    dengan ikhlas hati , syurga dan pahala ganjarannya nanti..

    ReplyDelete
  3. besar pahala jadi isteri solehah.. :D

    ReplyDelete
  4. Wahh isteri solehah, ibu mithali ni. ^^

    ReplyDelete