Tuesday, June 25, 2013

oh kekasih hati ku....

hari ini tukar gambar di desktop computer...bila dah tukar gambar, dah tak boleh buat kerja, asyik tenung muka kekasih hati rose ajer...hai...nak tau siapa kekasih hati rose??

.....



......

ini la dia....

love

cinta hati saya ok!!!!


13 comments:

  1. seriusly rose...comel sangat...sangat...sangat! manisnye senyuman

    ReplyDelete
  2. thanks semua...ini la anak saya yang bernama aisya batrisya genap 10 bulan hari ni....smile))))

    ReplyDelete
  3. comelnya cinta hati rose.. :D

    ReplyDelete
  4. Salam.

    comel nya anak rose! hahahah, sebijik mcm rose! Genap 10 bulan? Ooo..bulan 8 ni genap setahun la maknanya.. moga aisya membesar ngan sihat! hehehe >_<

    ReplyDelete
  5. cute, serupa dengan mamanya lah muka dia.. sweet gitu

    ReplyDelete
  6. Cutenye dierrr. Leh buat calon menantu CK ni. CK cop ye :D

    ReplyDelete
  7. Comel Aisya! Memang iras. Mata dia macam Rose :)

    ReplyDelete
  8. terima kasih semua....bloggers semua kata ada iras rose, tapi my family dekat sini semua kata sebijik muka ayah dia....hahahahah...

    CK...Dah cop buat menantu yer??? hahaah..jom...berbesan

    ReplyDelete
  9. comelnya la AIysa..muka dia flawless gitu..! hehe..dah besar ya

    ReplyDelete